Cíl projektu: Cílem projektu je vytvořit nástroje a vypracovat systémy posklizňových úprav a skladování vybraných potravinářských rostlinných produktů pro zachování jejich nutriční, technologické a hygienické kvality. Dále vypracovat vhodné metody a postupy pro kontrolu těchto procesů. Získané výsledky uplatnit v praxi.
|
Číslo projektu: |
QJ 1510204 |
Poskytovatel: |
MZe ČR - NAZV |
Název: |
Technologie a metody pro zachování kvality, bezpečnosti a nutriční hodnoty vybraných rostlinných surovin |
|
|
Odpovědný řešitel: Řešitel:
|
RNDr. Ivana Polišenská Doc. Dr. Ing. Jaroslav Salava Ing. Jiří Bradna, Ph.D. Ing. Jan Frydrych Ing. Martin Hutař |
Příjemce - koordinátor: Příjemce:
|
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i. OSEVA vývoj a výzkum s.r.o. |
Doba řešení: |
1.4.2015 - 31.12.2018
|